Textul evidențiază problema siguranței rutiere în România și necesitatea îmbunătățirii acesteia. Statisticile arată că România are cel mai mare număr de accidente mortale din Uniunea Europeană, iar Cosmin Raileanu a alergat pe distanța Bacău – Râmnicu Sărat pentru a atrage atenția asupra acestei situații alarmante. El consideră că este nevoie de mai multă responsabilitate din partea autorităților, conducătorilor auto și pietonilor pentru a reduce numărul tragic al accidentelor rutiere.

Cosmin Raileanu susține că una dintre soluțiile salvatoare pentru reducerea numărului de accidente pe drumurile din România este instalarea parapetelor de siguranță. El crede că aceste elemente pot contribui semnificativ la prevenirea pierderii vieților în cazul unor evenimente rutiere și ar trebui implementate pe drumurile unde sunt necesare. Inițiativa sa a fost susținută de mai mulți oameni care au alergat alături de el și au încercat să aducă atenție asupra nevoii urgente de a îmbunătăți siguranța rutieră în România.

Cosmin Raileanu a alergat de la Bacau la Ramnicu Sarat pentru a atrage atentia asupra nevoii de a imbunatati siguranta rutiera
Sub deviza „E85 – Drumul Mortii –Vrem parapete pentru viata!”, Cosmin Raileanu a alergat sambata pe o distanta de 150 km, de la Bacau la Ramnicu Sarat, incepand de la ora 00:00 pana la ora 22:00.
 
„Circul des pe aceasta sosea, vad mai multe cruci decat separatoare de sens. Sper ca initiativa mea sa ridice un semnal de alarma atat pentru autoritati cat si pentru participantii la trafic.

Este nevoie de mai multa responsabilitate. Asta am incercat sa spun prin actiunea mea atat oamenilor la fel ca mine, autoritatilor si copiilor mei. Am doi copii care m-au sustinut, au alergat alaturi de mine atat cat au putut si carora incerc sa le dau un exemplu,

Am ales sa alerg pentru ca sunt maratonist, alerg de multi ani de zile pentru diferite cauze. A fost o provocare extrem de mare pentru mine, nu am mai depus niciodata atat efort fizic. Acum pot spune ca mi-am depasit orice bariera „, spune Cosmin Raileanu, antreprenor.
 
 
La Catedrala din Bacau, unde s-a dat startul, lui Cosmin i s-au alaturat mai multe persoane care au sustinut initiativa. Printre ele, si Mihai Nistor, fost membru al echipei de fotbal pentru nevazatori, care a alergat cot la cot impreuna cu Cosmin Raileanu. In plus, 120 persoane au alergat in diferite parti ale tarii pentru aceeasi cauza, inscriindu-se in aplicatia Strava si prin formularul pus la dispozitie. 
 
Potrivit Politiei Romane, printre cele mai mari probleme ale infrastructurii rutiere se numara si lipsa sau degradarea elementelor de siguranta de pe strazi, pe langa lipsa indicatoarelor rutiere si a marcajelor sau deteriorarea carosabilului.  

Romania este pe primul loc in UE la numarul de accidente mortale: 93 la un milion de persoane, in timp ce media europeana este de 44 decedati in accidente rutiere la un milion de locuitori. La nivel european, se vorbeste despre reducerea la jumatate a acestor statistici, pana in 2030.
 
„Cu totii spunem ca vrem autostrazi insa prea putini vorbim despre preventie. Este extrem de important pentru noi, pentru copiii nostri, sa circulam cu prudenta si sa scapam de acest loc rusinos pe care il ocupam in statisticile europene.

Consider ca parapetele de siguranta este una dintre solutiile salvatoare pentru acest drum in care au pierit deja prea multi oameni, pana cand vom putea circula pe autostrazi”, spune Cosmin Raileanu, antreprenor.
 
Initiativa „E85 – Drumul Mortii –Vrem parapete pentru viata!” a fost posibila datorita sponsorilor Gold Nutrition, Craita Merelor, Varta, Sendone Fier Forjat, Fast Metal si Vindem-Ieftin.ro.

Gasiti poze, filmari si interviuri in link-urile de mai jos:
https://s.go.ro/wo2v8r17
https://s.go.ro/t6z2gko0
https://s.go.ro/l231t795
https://s.go.ro/h1qr1f56

Traumatismele rutiere în România

Textul evidențiază problema siguranței rutiere și necesitatea îmbunătățirii acesteia în România. Statisticile arată că țara noastră are cel mai mare număr de accidente mortale din Uniunea Europeană, cu 93 decese la un milion de persoane. Aceasta este o problemă gravă care necesită măsuri urgente pentru a reduce numărul de accidente și a salva vieți.

Importanța responsabilității în trafic

Cosmin Raileanu afirmă că inițiativa sa de a alerga pe distanța Bacău – Râmnicu Sărat are scopul de a atrage atenția asupra responsabilității fiecărui participant la trafic. El consideră că este nevoie de mai multă responsabilitate din partea autorităților, conducătorilor auto și pietonilor pentru a reduce numărul tragic al accidentelor rutiere.

Soluțiile propuse pentru îmbunătățirea siguranței rutiere

Cosmin Raileanu susține că una dintre soluțiile salvatoare pentru reducerea numărului de accidente pe drumurile din România este instalarea parapetelor de siguranță. El crede că aceste elemente pot contribui semnificativ la prevenirea pierderii vieților în cazul unor evenimente rutiere și ar trebui implementate pe drumurile unde sunt necesare.

Publicare advertoriale SEO contact@xseo.ro

4 thoughts on “150 km, 22 ore si o sosea supranumita „Drumul Mortii”

  1. Foarte util articolul! Am fost mereu in cautarea unui astfel de produs care sa fie eficient si usor de folosit. Cu siguranta il voi recomanda si prietenilor mei care se confrunta cu aceeasi problema.

  2. Am citit cu interes acest articol si trebuie sa spun ca m-a convins sa achizitionez produsul prezentat. Descrierea detaliata a beneficiilor si modului de functionare m-au convins ca merit sa investesc in acesta.

  3. Ma bucur sa vad ca exista astfel de produse in Romania. Sunt convins ca acesta va fi un real ajutor pentru multi oameni care sufera de problemele mentionate in articol. Abia astept sa-l incerc si eu!

  4. Articolul este foarte informativ si bine structurat. Mi-a placut faptul ca a prezentat atat avantajele, cat si dezavantajele produsului mentionat. De asemenea, am apreciat ca s-au inclus si pareri ale altor utilizatori care au testat deja produsul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *